Startsidan Specialerbjudanden Välkommen Nyheter GHOST sadlar Karlslund Kontakt Töltrider Heba Specialpads Safestyle Ridkläder Köpevillkor Kontakt

Funktionell, lätt och superbekväm rid- och vindjacka för alla väder.

Ridregnrock Ridboots/jodhpursboots Till webshoppen

Att hitta snygga och väldesignade ridkläder är ingen konst, alla ridsportsbutiker saluför dom - om man har klädesstorlek upp till 40-42. Men sen tar det stopp. Av egen erfarenhet vet vi hur bökigt det kan vara att rida i vanliga sportskläder som inte är menade för ridning.

Soft Saddles har nu i sitt sortiment:

Ridregnjacka i yppersta kvalitet, storlek dam 34 till 44 och unisex 40 till 56.
Designad av ryttare - för ryttare!

Pris oavsett storlek: 1.990:-

 


Ridboots/jodhpursboots

GHOST Jodhpurs ridskor. En sann dröm att rida i! Redan nu har vi verkligen något nytt! Av de bästa italienska kvalitet! Från designern och producenten av Ghost sadlar.

Ghost sadlar känner alla mycket väl till, men nästan ingen vet att denna persons egentliga yrke är skomakare. Och han gör riktigt sköna ridskor som tål rejält tuffa tag. Görs i alla storlekar - och kan också beställas i specialstorlekar.

Vibram sula. GHOST ridsko är gjord av nubuckläder i kombination med ett vattentätt tyg. Bakom dragkedjan är en flik av samma material. Ridskon har en Vibramsula som är lätt, robust och tålig och dessa sulor används främst till vandringskängor.

Till webshoppen


Soft Saddles
www.softsaddles.info       e-m@il

© Copyright; denna hemsida är skyddad av upphovsrättslagen