Startsidan Specialerbjudanden Välkommen Nyheter GHOST sadlar Karlslund Kontakt Töltrider Heba Specialpads Safestyle Ridkläder Köpevillkor Kontakt

Ridregnrock Ridboots/jodhpursboots Till webshoppen

Ridregnjacka/regnrock i yppersta kvalitet.

Pris oavsett storlek: 1.990:-

Regnjackan är designad för att bäras utanpå din vanliga ridjacka eller täckjacka och levereras i en rad standardstorlekar, från små till extra stora. Den unika designen gör att de känns bekväma under hela ridturen. Passformen är generös för att säkerställa att jackan täcker din sadel medan du rider.

Längst in i materialet finns ett extremt tunt membran som har varaktigt vatten- och vindtätt skydd med optimal andningsförmåga. Det innehåller drygt 1,4 miljarder porer per kvadratcentimeter.

De mikroskopiska porerna i membranet är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket betyder att vattendroppar inte kan passera igenom.

Porerna är 700 gånger större än en vattenmolekyl, vilket betyder att fukt kan tränga rakt igenom. Det är det som gör att membranet andas. Den luftvolym som passerar genom en kvadratmeter tyg på en sekund (l/m²sec) är 5 eller mindre, vilket skapar ett verkligt vindtätt membran.

Det finns ingen anledning att beställa en större storlek för att rymma din vanliga ridjacka eftersom storlekarna på våra ridregnjackor är beräknade efter det.

Regnridjackorna finns i en rad standardstorlekar från små till extra stora. Den unika designen gör att dem sitter bekvämt under ridturen, den generösa passformen både baktill och framtill gör också att att regnjackan täcker sadeln väl under ridning:

Regnjackorna är tillverkade av förstklassigt GoreTex material, ett material som är ultralätt och som andas. Många ryttare hatar regnkläder - av den enkla orsak att man blir lika blöt inifrån som utifrån.

Dom flesta regnjackor är också designade bara för att hålla människokroppen torr medan sadeln blir rejält våt. Att torka en lädersadel är också en mödosam historia - och med det allt blötare klimat vill man inte gärna utsätta sin dyra sadel för "vattenmisshandel".

Dessa ridjackorna är designade av ryttare - för ryttare. För maximal ridkomfort och inte minst: för att skydda sadeln.

Vår storleksguide ska hjälpa dig att välja rätt storlek, men kontakta oss gärna för ytterligare råd.

Ridregnrock dam:

Extra Small = 34 (beställningsvara)
Small = 36/38 (beställningsvara)
Medium = 38/40
Large = 40/42
Extra Large = 44
Ridregnrock herr/unisex:

Extra Small = 40
Small = 42
Medium = 44/46
Large = 48/50
Extra Large = 52/54
Extra Extra Large = 54/56

Soft Saddles
www.softsaddles.info       e-m@il

© Copyright; denna hemsida är skyddad av upphovsrättslagen