Startsidan Specialerbjudanden Välkommen Nyheter GHOST sadlar Karlslund Kontakt Töltrider Heba Specialpads Safestyle Ridkläder Köpevillkor Kontakt

Ultralätt ridregnjacka/regnrock i yppersta kvalitet. Väger knappt 1 kg.
Perfekt för höstrusket, lika skön att rida i som att gå en sväng med hunden.

Hösterbjudande: ord. pris = 1.990:- - Nu = 1890:-

Till webshoppen

Regnjackan är designad för att bäras utanpå din vanliga ridjacka eller täckjacka och levereras i en rad standardstorlekar, från små till extra stora. Den unika designen gör att de känns bekväma under hela ridturen. Passformen är generös för att säkerställa att jackan täcker din sadel medan du rider.

Längst in i materialet finns ett extremt tunt membran som har varaktigt vatten- och vindtätt skydd med optimal andningsförmåga. Det innehåller drygt 1,4 miljarder porer per kvadratcentimeter.

De mikroskopiska porerna i membranet är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket betyder att vattendroppar inte kan passera igenom.

Porerna är 700 gånger större än en vattenmolekyl, vilket betyder att fukt kan tränga rakt igenom. Det är det som gör att membranet andas. Den luftvolym som passerar genom en kvadratmeter tyg på en sekund (l/m²sec) är 5 eller mindre, vilket skapar ett verkligt vindtätt membran.

Töltrider lyxträns i mjukt kvalitetsläder. Hemma finns bara ett exemplar så först till kvarn gäller!
Storlek cob/Islandshäst Färg: svart. Ring på nosstycket.

Ord. pris: 1370,00 - erbjudande: 999,00


Soft Saddles
www.softsaddles.info       e-m@il

© Copyright; denna hemsida är skyddad av upphovsrättslagen